ПРОГРАМА ОБУЧЕНИЯ „ЛИДЕРСКИ УМЕНИЯ“
ЛИДЕРСТВО И ВЛИЯНИЕ

Това обучение дава насоки как да действате, за да задействате вътрешните фактори. Колкото повече опит имате в това да сте лидер по природа и да действате като такъв, толкова по-лесно ще става. Не е лесно да поемете лидерството, защото ще се наложи да взимате решения и срещате предизвикателства, но постепенно това става естествено и се отплаща за усилията ви.

АСЕРТИВНОСТ И САМОУВЕРЕНОСТ

Асертивността и самоувереността представляват важни, междуличностни техники за комуникация, които могат да бъдат научени и практикувани. Това обучение ще ви предостави възможността да се запознаете със съвети, техники и възможности да изпробвате собствените си умения в тази област.

ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ

Това обучение дава възможност да се развие емоционалната интелигентност на работното място. Работодател, който има висока емоционална интелигентност, може да управлява успешно собствените си импулси, комуникира успешно с другите около него, управлява промени добре, решава проблеми и използва хумора за да тушира напрегнати ситуации.


КОМУНИКАТИВНИ УМЕНИЯ

Всеки от нас е срещал онзи тип хора, които са динамични, харизматични и просто знаят как да подходят към другите, така че да бъдат запомнени. Това обучение ще помогне на участниците в него да се превърнат именно в такива незабравими хора, чрез умения за комуникиране, техники за разговор, съвети за това, как да направим впечатление и как да провеждаме разговори. Ще получите знания и съвети за умела невербална комуникация, както и техники за идентифициране на човека отсреща и намиране на подходящ подход към всеки.

КОУЧИНГ И МЕНТОРСТВО

Вие сте в офиса и преглеждате отчета с резултатите от последния месец и забелязвате отново същото представяне. Един от служителите ви не се е представили добре и не е успял да покрие нужната квота за месеца, въпреки, че сте разговаряли с него за значението на целите и тяхното постигане. Като цяло служителят е с отлично поведение и знаете, че е способен на много повече. Проблемът е, че не знаете как да го мотивирате, така че да постига целите си. Какво следва да предприемете?

УМЕНИЯ ЗА ГОВОРЕНЕ ПРЕД ПУБЛИКА/ PUBLIC SPEAKING

Според една анкета, публикувана в лондонския „Sunday Times”, 41% от хората определят говоренето пред хора, като най-големият си страх. Овладяването на този страх и умения да говорим спокойно пред публика е един от най-засилващите егото фактори, а и огромна полза за личното кариерно развитие. Това обучение ще ви запознае с някои много полезни техники за говорене пред публика, както и подробна информация за това, как да разработите завлядяваща програма на презентацията си и да я изнесете уверено.