e-Learning Академия

 

ARTHUR ADAMS® Business Training Centre предоставя 44 оригинални е-learning курса на български език, обединени в 7 е-Академии, специално разработени с бизнес примери от български и международни компании.

Е-курсовете са обединени в е-Мастер клас или е-Академия. При преминаване на пълната е-програма ще бъдат придобити нивата от начално до висше, но отделните курсове и теми могат да бъдат изучавани и поотделно – според нуждите на участника.


ФОРМАТ:

Тези е-курсове НЕ СА записи на проведен уебинар.

Всички е-курсове са разработени в SCORM формат и включват една част теория, подкрепена с реални бизнес казуси и практическа част включваща интерактивни симулации, упражнения и тестове (quiz), с които да придобиете и упражните знания в съответната област.

Най-полезното във всеки е-курс са множеството практически съвети, които са включени към всеки отделен е-урок.

Кратко демо на курс от Академията може да видите тук»


ДОСТЪПНОСТ:

Е-learning системата предлага достъп онлайн 24 часа на ден, 7 дни в седмицата – не е необходимо да се откъсвате от трудовия процес, отваряте e-learning курсовете когато и където пожелаете на различни устройства – компютър, таблет или смартфон, учите с ваше темпо, според графика си.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ:

Времето за усвояване на курсовете от Академията варира от 2 до 4 часа.
Ако желаете, можете многократно да преминавате важните за вас e-курсове или активности в рамките на определения период.
За група участници от един корпоративен клиент могат да се добавят допълнително: входни и изходни тестове; затворена чат група/форум, допълнителни задания, материали и казуси; видеа и присъствени онлайн срещи, както и обратна връзка от преподавателя.

  

АНГЛИЙСКИ Soft Skills е-КУРСОВЕ:

Отделно можете да изберете нашата е e-Learning Soft Skills English Courses Library   събрала 133 изключително динамични и анимирани оригинални английски е-курсове (на английски език) с Corporate Training Topics.