Имаш проблеми с отварянето на това писмо? Виж го в браузър
Поднови предпочитанията си Препрати на приятел
Септември 2016
 

Кой мениджър не се е сблъсквал със следния казус? Той е млад служител, добре подготвен и много талантлив. Но от известно време не изпълнява указанията на прекия си ръководител. Как ще постъпите?

Как се справят днешните мениджъри с нарастващата лавина от раздавани социални и други скъпоструващи придобивки към техните служители?
То не са служебни коли и лаптопи, не са безплатни фитнеси и гледане на децата през работно време, та чак до ползване на човек, който да пазарува за домовете на безкрайно заетите български служители. Какво е решението?

 

Избрано за Вас – Топ оферти

 

БИЗНЕС КОРЕСПОНДЕНЦИЯ

14.09.2016 – еднодневен семинар  

Писмената форма е един от най-често използваните методи за комуникиране, но и източник на трудности за много хора. Това обучение има за цел да освежи основните правила при писмената кореспонденция, които са познати на участниците, но по една или друга причина са избледнели в съзнанието им.

Набляга се на умения за писане на меморандум, докладна записка, отчет и оферта. Особено внимание се отделя на писането на имейли и типичните грешки, които следва да се избягват.

Повече информация за обучението тук >>

http://arthuradams.bg/newsletter/images/cooltext577843405.png

 

13.09.2016 – еднодневен семинар

Това обучение е предназначено за мениджъри първо ниво или нови мениджъри, които имат малък опит и се нуждаят от структуриране на знанията и уменията си по мениджмънт.
В обучението те ще научат кои са основните мениджърски функции и как да ги изпълняват по-успешно.
Набляга се на умения за поставяне на задачи и контрол по изпълнението им. Отделно се разглежда въпроса за мотивацията на екипа.
Включените практически казуси помагат да се разбере необходимостта от поемане на отговорност, делегиране, разрешаване на конфликти в екипа и вземане на решение в трудни ситуации
.

Повече информация за обучението тук >>

http://arthuradams.bg/newsletter/images/cooltext577843405.png

Календар отворени обучения 2-ро полугодие на 2016

Скъпи клиенти представяме на Вашето внимание нашия Календар с отворени обучения за второто полугодие на 2016 година. Имате възможност да изтеглите календара в PDF формат. Посетете и страницата с възможност за регистрация от ТУК.

 

Успешни проекти с наши партньори

LR_LOGO_SMALL

LR Health & Beauty Systems България инвестира в обучение на своите партньори-лидери

С 1 100 служители и стотици хиляди независими сътрудници LR принадлежи към водещите компании за директни продажби в Европа. От основаването си през 1985 година досега LR отбелязва огромен растеж на оборота. Особено успешен е българският филиал основан през 2009 година и демонстриращ устойчив двуцифрен растеж за последните години.

Под егидата на г-жа Иванина Донно, изпълнителен директор на компанията за България, през август 2016 Arthur Adams® България проведе в Панагюрище обучение за лидерите на LR.

С много ентусиазъм участниците изпълняваха трудни упражнения, търсеха отговор на казуси от практиката и прилагаха нови знания в груповата ролева игра, с която завърши обучението.

Вижте отзиви на участниците след семинара и интервю с Кристиан Георгиев, Управляващ Партньор на Arthur Adams® България на тема „Лидерите раждат ли се или се изграждат?“ тук>>

Избрано от нашето портфолио

 

Фирмени обучения

Arthur Adams ® Ltd. предлага практически, интерактивни фирмени обучения с много бизнес казуси и ролеви игри, водени от хора с опит в съответния бизнес. Всички вътрешно фирмени обучения са съобразени с конкретните потребности на компанията, която ги поръчва и съвременните бизнес тенденции.

Фирмени обучения се създават индивидуално за съответната организация и отговарят на специфични изисквания, които всяка компания поставя в зависимост от фирмените цели и нивото на служителите предвидени за обучение.

Arthur Adams® Ltd. предоставя тренинг решения за фирмени обучения в следните категории:

Повече информация за обученията тук >>

 

DSC07740

 Бизнес симулации   

Бизнес симулациите имат уникален и холистичен подход който гарантира придобиването на практически приложими умения за ефективно обединяване около една обща цел, съпроводено с разкриване на лидерски потенциал сред участниците от една организация, умения за мотивиране, стратегическо планиране, иновативно и креативно мислене.

Всички бизнес симулации на Arthur Adams® гарантират незабравимо изживяване. Участниците са поставени в ситуации, в които ще се наложи да генерират креативни решения и да планират ограничени ресурси. Много често обстоятелствата около случващото се провокират конкурентно поведение, което води до организационно подобряване на възможностите.

Симулационната игра провокира търсенето на начини да се работи по-ефективно, за да постигнат по-добри общи резултати, чрез множество метафори от реалната бизнес практика.

Вижте видео тук >>

Повече информация за бизнес симулации тук >>

News Icon  Новини
Управляващият орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. извърши промяна в Условията за кандидатстване и приложения към тях по процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05M9OP001-1.011
 Виц на деня
Пътничка се обадила в авиокоманията с въпрос дали може да вземе кучето със себе си на борда.

„Разбира се“ – отговорили й, „стига кучето да е в специална за целта клетка.“ След това й обяснили, че клетката трябва да е достатъчно голяма, за да може животното да стои, седи, да се завърта или лежи.

Жената се притеснила: „Ама аз не мога да го приуча на толкова трикове до утре!“.

 
 Бизнес съвет на седмицата
„“Работете толова добре, че на клиентите да им се прииска да дойдат отново. И дори да доведат приятелите си.“ – Уолт Дисни.
 Мъдри мисли

„Най-добрата ROI (възвръщаемост от инвестиция) обикновено носят нещата, които правим за удоволствие – свое или чуждо.“ – Лори Букенън

„Склонни сме да надценяваме нещата, които можем да измерим и да не дооценяваме нещата, които не можем.“ – Джон Хейз

„Очаквайте най-доброто. Гответе се за най-лошото. Капитализирайте върху каквото реално се получи.“ – Зиг Зиглар

„Създадохме нашата компания, започвайки с клиента, а не с компанията.“ Лу Герстнер, IBM

“Грам усилия струват повече от килограм обещания.“ Мей Уест

„Слушай какво говорят враговете ти, защото те първи откриват грешките ти.“ – Антисхен, 500 год Пр.Хр.

„В бизнес света се плаща по два начина: с пари или натрупан опит. По-добре избери опита, а парите после сами ще дойдат.“ – Харолд С. Джинийн

„Най-добрата ROI (възвръщаемост от инвестиция) е в собствените знания, умения и опит. Но само ако ги използваш.“ – Кристиан Георгиев

 

 

http://arthuradams.bg/newsletter/images/facebook.png http://arthuradams.bg/newsletter/images/linkedin.png http://arthuradams.bg/newsletter/images/e-portal2.png http://arthuradams.bg/newsletter/images/rss.png http://arthuradams.bg/newsletter/images/youtube.png