КОНСУЛТАНТ – БИЗНЕС ОБУЧАВАЩ

ARTHUR ADAMS® Bulgaria търси КОНСУЛТАНТ – ТРЕНЕР

 • ОПИСАНИЕ НА ДЛЪЖНОСТТА

  Arthur Adams® Business Training Centre е сред лидерите на пазара в обученията по продажби, мениджмънт и тийм-билдинг. Характерни особености на обученията са интерактивността, реалните казуси от пазара в България и забавната форма на поднасяне.

  За да отговорим на нарастващото търсене на нашите обучения търсим консултант – бизнес обучаващ с РЕАЛЕН бизнес опит в някои от следните области: продажби, мениджмънт, маркетинг, човешки ресурси, финанси

  Искаме да приобщим в екипа си хора, които вече имат бизнес и житейски опит и сега търсят своето призвание като консултанти, готови да споделят своя опит под формата на обучения. Готови са да приемат стилa на работа в ARTHUR ADAMS®, характеризиращ се с асертивно отношение и позитивна визия, насочена към клиента и неговите нужди.

  При започване на работа, избраният кандидат ще бъде включен в специална програма „Обучение за обучаващи”. Програмата предоставя знания и изгражда способности за водене на обучения по методиката на ARTHUR ADAMS ®, основана на метода на преживяването и методиката 40/60. Кандидатите придобиват умения за дизайн на учебни програми и впечатляващо презентиране пред различен тип аудитория.

  Задължително е отлично владеене на английски език.

  Предлагаме работа и призвание в творческа атмосфера, за хора, които гледат на кариерата в обученията като нещо повече от изкарване на прехрана. За него/нея желанието за самоусъвършенстване стои на предно място в житейските приоритети, както и готовността за споделяне на знания и опит.

  Моля изпратете CV задължително със снимка, мотивационно писмо и област на експертност на е-мейл jobs@arthuradams.bg

   

  Кандидатствай за тази длъжност